Diensten

Famke Wittouck - grafisch designer - ieper - sint-jan
INTRO

Wat over mezelf

Op zoek naar een grafisch vormgever? Dat komt goed uit, want dat is precies wat ik doe. Ik ben Famke wonend in Sint-Jan en heb inmiddels 5 jaar ervaring als grafisch vormgever. 

Tijdens mijn studies ben ik ook meteen als student-zelfstandige gestart om al meteen van het echte bedrijfsleven te kunnen proeven. Want laat ons eerlijk zijn, ze leren je niet alles op school. Sinds 2017 werk ik als freelancer voor uiteenlopende opdrachtgevers.

golvende decoratie
Wat ik doe

Diensten

ontwerp design
Ontwerpen

Ontwerpen van logo’s, flyers, affiches, …
Kaarten en uitnodigingen voor huwelijk, communie, geboorte, feestje, verjaardag, …

printer drukwerk
Drukwerk

Drukken van flyers, visitekaartjes, posters, briefpapier, enveloppen, geboortedrukwerk, drankkaarten, tickets, polsbandjes, keycords, menukaarten, bekers, …

ontwerp potlood hand
Belettering & textiel

Van stickers en verpakkingen tot belettering van ramen/voertuigen. 

Bedrukken of borduren van allerlei kleding en andere materialen.

producten verpakking verzending
Promotie & gifts

Je eigen vlaggen, spandoeken, kalenders en ander promotiemateriaal. Relatiegeschenken van pennen en sleutelhangers tot zonnenbrillen en zelfs notitieblokken.

fotografie en bewerkingen
Fotografie

Productfotografie of foto’s ter aanvulling voor een website, bedrijfsfoto’s, teamfoto’s, … Ook video’s zijn geen probleem!

webdevelopment responsive
Websites & -shops domein & hosting

Een responsive website op maat, perfect bereikbaar op alle toestellen. Haal meer uit je site met een eigen webshop, zelf aanpasbaar. Registreren van een eigen domeinnaam, web- en mailhosting. Maar ook stijlvolle (digitale) nieuwsbrieven, analyses, SEO & SEA, …

manier van werken

Hoe gaan we samen te werk?

Grafische communicatie, zowel in drukwerk én digitaal: je merk of dienst krijgt de nodige strategische aanpak die het verdient.

Brainstorm
brainstorm gesprek marketing
Als klant zit je direct aan tafel met de designer, geen miscommunicatie-gedoe. Samen brainstormen over jouw ideeën, van idee tot productie!
Creatieve uitwerking
mobiel applicatie
Er wordt met zorg geluisterd naar al jouw doelen en wensen, ik denk mee en wijs je op eventuele technische (on)mogelijkheden.
Levering
producten verpakking verzending
We maken samen een realistische planning en werken jouw wensen uit van begin tot einde.
freelance

Mijn ervaring

Werken aan ontwerpen met een flinke dosis liefde, aandacht, creativiteit en persoonlijkheid is hetgeen wat mij echt gelukkig maakt.

Ik werk nauwkeurig, hou overzicht, ben flexibel, luister goed naar je wensen en weet je te verrassen met mijn ontwerpen. Daarnaast heb ik veel ervaring op drukwerk gebied. Ook technisch ingewikkelde projecten met perforaties, stanslijnen, fluorkleuren, pop-ups of andere manieren van nabewerking kan je geheel aan aan mij overlaten.

Ontwerp & branding
leeslamp passer ontwerp brainstorm
Grafische communicatie, zowel in drukwerk én digitaal: je merk of dienst krijgt de nodige strategische aanpak die het verdient.
Webdevelopment
onderzoek website seo
Een combinatie van SEO, SEA en social media in een online strategie zorgt ervoor dat uw digitale aanwezigheid op het web een gegarandeerd succes wordt.
Marketing
brainstorm gesprek marketing
Verkoop meer van je producten of diensten via het internet met succesvolle online-marketing en e-commerce-tools.
Kennismaking

Zin in een kopje koffie?

Zit je graag even samen voor een gezellige babbel om jouw project te bespreken?
Neem vrijblijvend contact met mij op. Er wordt altijd met zorg geluisterd.
goed
Duidelijke afspraken
klik
Persoonlijke aanpak
veilig
Duurzaam resultaat
snelle levering
Snelle levering