Buitenreclame: welke opties zijn er allemaal?

Klanten naar binnen halen begint met buiten reclame maken. Maak die eerste stap over de drempel nog verleidelijker met reclamematerialen die wel bestand zijn tegen een regenbui. Denk aan spandoeken, reclameborden en natuurlijk vlaggen.

Spandoeken / banners

Op zoek naar de manier om gigantisch uit te pakken met je producten? Laat gewoon je eigen spandoeken drukken. Ga voor een klassiek PVC reclamedoek of een vlaggendoek. Of bestel een speciale, winddoorlatende spandoek met mesh. Je spandoeken bedrukken we in full color. En dat helemaal op jouw maat. Of geef een extra functie aan dat saaie bouwhek of dranghek en voorzie het van wat reclame, met hekwerkbanners.

Reclamepanelen

Presenteer je business op groot formaat, op zowel beurzen als in je etalage. Je eigen reclamebord maken kan in ruim 10 materialen. Zo hebben we reclameborden in karton en re-board, maar ook plaatmateriaal in dibond en forex. Je reclamebord bedrukken we in full color en snijden we eventueel uit in een vorm naar keuze.
Alle soorten kun je hier terugvinden.

Beachflags

Pak uit op je event in open lucht en laat de nodige beachflags bedrukken, in full color. Kies uit wel 6 formaten, met hoogtes van 165 tot liefst 350 centimeter. Je eigen beachflag bedrukken we vervolgens op flexibele maar toch stevige vlaggenstof. Beachflags kun je daarbij ook apart bestellen, zonder systeem.

Dropflags

Zorg voor een moderne uitstraling op je openlucht event en ga voor je eigen dropflags. Kies uit twee formaten, met een hoogte van 190 of 245 centimeter. Je dropflags bedrukken we vervolgens met jouw ontwerp in full color, op doorschijnende vlaggendoek. Daarbij kun je ook gewoon de dropflag apart bestellen, zonder plaatsing-systeem.

Mastvlaggen

Val eens zo hard op in het straatbeeld, met de nodige grote mastvlaggen. Kies uit wel 5 formaten jouw ideale grootte. Je mastvlaggen bedrukken we vervolgens op geweven en brandvertragende vlaggendoek, ook in full color. Daarbij heb je altijd de keuze of we je mastvlag ook voorzien van een open zoom.

Gevelvlaggen

Zorg voor wat extra uitstraling van je gebouwen en laat je bedrijf extra opvallen, met de nodige gevelvlaggen. Kies uit wel 4 formaten jouw ideale gevelvlag, tot wel 2 meter hoog en 3 meter breed. Je gevelvlaggen bedrukken we vervolgens in full color of tot 4 PMS-kleuren, op kwalitatieve vlaggendoek.

Kioskvlaggen

Zorg voor wat extra uitstraling aan je handelszaak, met je eigen kioskvlaggen. Kies uit de 3 beschikbare formaten voor elke materiaalsoort. Zo kun je altijd kioskvlaggen bestellen die perfect bij jouw gebouw passen. De kioskvlag bedrukken we vervolgens in full color op een of beide zijden, met jouw ontwerp.

Stoepborden

Wil je toevallige voorbijgangers als het ware in je zaak trekken? Dan is de nodige kwalitatieve stoepborden kopen een goed plan. En of je nu voor een zilveren of zwarte versie gaat: onze stoepborden zijn gemaakt van degelijk aluminium, zodat ze heel lang mooi blijven. Bovendien is elk stoepbord minstens spatwaterdicht.

Banieren

Presenteer je bedrijf of assortiment en ga voor een indoor banner, gevel banier of speciale bannerrail. Deze banners zijn in verschillende breedtes beschikbaar. Je banieren bedrukken we vervolgens in full color, zodat ook foto’s er prachtig uitzien. En als je dat wilt, kun je je banieren ook prima buiten ophangen.

Raamstickers

Trek de aandacht van toevallige passanten en laat je eigen raamstickers drukken. Jij kiest daarbij volledig de afmetingen, tot wel 10 meter breed en hoog. Je raamstickers maken we op een van onze 5 verschillende materialen, waaronder ook one way vision en transparante raamstickers. En als je dat graag hebt, op contour gesneden.

Posters / Affiches

Laat je posters voluit tot hun recht komen, door onze full color enkelzijdige bedrukking. Kies uit verschillende materiaalsoorten, zodat je poster altijd perfect matcht met waar je ze ophangt. En ga je voor een poster in houtvrij gesatineerd mc? Dan is posters afdrukken mogelijk met een afwerking in glanslaminaat.

Vloerstickers

Stel zelf het formaat van je bedrukte vloerstickers samen, tot wel 100 cm hoog en 50 cm breed. Je vloerstickers drukken we in full color en snijden we eventueel zelfs volgens de contouren van jouw ontwerp. En we werken je vloerstickers altijd af met een mooi laagje zandstructuur-laminaat.

bron